Claudia Dons

Fotograf

Fotografi har været en del af mit liv, siden jeg som 10 årig fik mit første kamera. Jeg har aldrig ville være andet end fotograf og jeg har brugt mange timer på at dirigere min familie rundt og fremkalde billeder i mørkekammeret.

Som 19 årig flyttede jeg til Spanien, hvor jeg arbejdede som fotoassistent i 2 år hos en engelsk fotograf. Jeg slap bagefter igennem nåleøjet og kom ind på det populære universitet University of Westminister i London. Her fik jeg min BA (hons) i Photographic art og flyttede efter 6 år i udlandet retur til DK i 2004.

Siden har jeg været selvstændig fotograf. Jeg laver mange forskellige opgaver, men jeg har altid taget bryllupsbilleder. Jeg elsker at være en del af så stor en dag. Jeg bruger meget tid på at engagere mig i parret og deres ønsker. Derfor fotograferer jeg heller ikke hver weekend i de travle måneder. Jeg ønsker ikke at lave samlebåndsbilleder. Jeg vil gerne være til stede og bruge min energi på at yde mit bedste.

Jeg bestræber mig meget på at alle bryllupsbilleder skal være unikke og afspejle brudeparret. Jeg har selvfølgelig en stil, men jeg er også meget lydhør for jeres ideer.

I må endelig kontakte mig, hvis I har spørgsmål til mig. Så skal jeg gøre mit ypperste for at svare hurtigt.

Jeg glæder mig til at høre fra jer!

Claudia Dons, London 2019.

Claudia Dons, London 2019.